Ingrediente necesare
- 2-3 bucati piept de pui dezosatdepinde de de persoanele ce-l consuma
- 1 ardei kapia copt
- 1 morcov mic
- 1 bucatica de telina
- 1 mar (optional)
- 4-5 ciuperci
- 1 ou
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura patrunjel
- cimbru, sare, piper
Mod de preparare
- 1. Pieptul de pui se cresteaza in doua se bate cu ciocanul de snitele.
- 2. Se taie ardeiul, ciupercile si morcovul marunt, telina si marul se dau pe razatoarea mica apoi se calesc putin, se adauga sare, marar, patrunjel si ou
- 3. Se aseaza pe pieptul de pui, se ruleaza si se leaga cu ata. Se aseaza in tava unsa cu ulei. Se roteste putin prin uleiul din tava si se pudreaza cu piper si cimbru
- 4. Se da la cuptor, cand e gata se scoate ata si se feliaza.
- 5. Se poate servi ca aperitiv sau ca fel de baza alaturi de diferite garnituri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu